Karelian lomatuvat

Kaunis hiekkaranta|Hyvät uintimahdollisuudet|Puhtaat vedet|Erinomaiset kala-apajat

Esittely Selaa mökkejä

Esittely

Rakensimme aluksi kolme höylähirsimökkiä v.1987 Mustaniemeen, joka on kauniin Simpelejärven, Parikkalan kunnan, Intsilän ja Kesusmaan kylien välillä. Myöhemmin v. 2003 valmistui mökki 1. Mustaniemi on Kannaksentieltä kääntyvän Mikonvaarantien päässä. Matkaa Venäjän rajalle on vain neljä kilometriä.

Alue

Etäisyyksiä eri paikkoihin: Imatralta 70 km, Parikkalasta 18 km ja Savonlinnasta 73 km.
Täällä Simpelejärven yläjuoksulla vesi on puhdasta ja kalastusmahdollisuudet ovat hyvät: mökkien edustalla on hyvät kala-apajat verkkokalastajille ja erinomaiset uistelumahdollisuudet. Laatokkaan laskeva järvemme on tuttu Simpeleen siioista, niin kuin Parikkala Piioistaan. Siikalahti on mielenkiintoisen melontareitin päässä, se on Suomen merkittävimpiä muuttolintujenkin pysähdyspaikka.

Lomamökit

Vanhemmat mökit 2, 3 ja 4 ovat peruskorjattu v. 2003, samalla on otettu käyttöön uusi talviasuttava mökki. Mökki 1. Mökkien välinen etäisyys on reilu 50 metriä joten mökeillä on omat piha-alueensa ja rantansa. Pihapiiri on rauhallinen ja maasto tasaista. Sieni- ja marjamaita riittää. Erinomaiseen hiekkarantaan, jossa oma soutuvene, on mökistä matkaa vain 10 metriä. Lähimpään naapuriin n.50-70m. Välissä suojapuustoa sekä suoja-aita mökkien 2 ja 3 välissä. Autotie perille.